„Sprogimas! Aplink žarnos, visur ištaškyta mėsa“. Okupantas papasakojo naktinį košmarą  ()

Rusų kariai žūsta ne tik mūšiuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl žemos moralės ir prastos drausmės Rusijos Federacijos armijoje daug karių žūsta ne tik mūšiuose. Dažnai įvyksta savižudybės.

Apie vieną iš šių įvykių Rusijos karys papasakojo telefonu, pokalbį perėmė Ukrainos žvalgyba. Pokalbio įrašas buvo paskelbtas gegužės 17 dieną „Telegram“ kanale.

Karys tikina, kad su kolegos mirtimi nesusijęs. Sprendžiant iš jo pasakojimo, okupantas, būdamas apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų, susisprogdino granata.

„Atbėgo Chruščias ir pažadino. Sako: „Sprogimas“. Aš mieguistas į rūsį b*$% nubėgau. Pašviečiau žibintuvėliu. Lubos sveikos. Pagalvojome, kad per langą atskrido. O jis ten visas. Aplink žarnos, visur ištaškyta mėsa. Tai viskas, ką aš pamačiau. Niekas jo nesmaugė! Kai nešėme jo kūną, supratome, kad jis garuoja, buvo šviežias. Galima atlikti ekspertizę. Mes ten tik keturiese buvome, keturiese kartu su juo. Nes jis, po velnių, narkotikus vartojo. Paimkite kraują analizei. Kai ėjome miegoti... jis man siūlė. Aš atsisakiau, maksimumas ką galiu, tai stikliuką pakelti“, – kalbėjo okupantas.

 

Jis pridūrė, kad žuvęs kolega anksčiau siūlė kitiems kariams susižaloti, kad galėtų vykti gydytis namo.

„Jis man vis siūlė, kai vaikščiojome su juo: „Eime į baseiną, susilaužykime vienas kitam rankas ir atsigulsime pailsėti“, – tikino rusų kariškis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(1)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: