„Padalinti į dešimtis valstybinių darinių“. Putinas užsiminė, kuo baigsis karas (Video)  ()

Cimbaliukas išjuokė vaizdo įrašą, kuriame „Putinas sako, kaip baigsis karas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tinklaraštininkas Romanas Cimbaliukas parodė ištrauką iš Kremliaus vadovo kalbos, kurioje jis kalba apie Rusijos Federacijos skilimą.

Apie tai, kas laukia Rusijos, Ukrainai laimėjus karą, su Romano Cimbaliuko komentarais galite sužinoti iš vaizdo įrašo „YouTube“ kanale.

„Žinote, kas įdomu? Dėl pastarųjų įvykių, nes karas vyksta ne tik Bachmute (diplomatai stengiasi, visi įsitempę), Putinas pasakė, kaip baigsis karas su Ukraina. Taip, jis tai pasakė tiesiogiai“, - pranešė populiarus tinklaraštininkas, paskelbęs ištrauką iš Rusijos prezidento kalbos.

Toliau Cimbaliukas parodė vaizdo įrašą, kuriame Putinas staiga pareiškia: „Jie kalba apie mus, galvodami apie save, galvodami, kad esame tokie pat kaip jie. Kalba apie tai, kad Rusiją reikia padalyti į dešimtis mažų valstybinių darinių, ir aišku, kodėl – tam, kad pavergtų, išnaudotų, panaudotų savo savanaudiškiems interesams“.

Toliau Romanas Cimbaliukas komentuoja Kremliaus vadovo žodžius: „Žinoma, tai prieštarauja Putino planams. Jis nori ir toliau siųsti įvairių pavergtų tautų atstovus į karą dėl šio Putino. Bet ši idėja padalyti Rusiją į 10 valstybių man atrodo įdomi“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(4)
(97)

Komentarai ()

Susijusios žymos: