„Tai, ką sugalvojo Budanovas, tikrai pasiteisins. Kitaip rusų laukia mirtis“ (Video)  ()

Selezniovas aiškina, kodėl rusai paklus Budanovui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-25 „Tai, ką sugalvojo Budanovas, tikrai pasiteisins. Kitaip rusų laukia mirtis“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kirilo Budanovo raginimas Rusijos kariams pasiduoti neabejotinai suveiks, mano karo ekspertas Vladislavas Selezniovas.

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kirilas Budanovas įrašė vaizdo kreipimąsi į Rusijos kariškius, kuriame ragina juos pasiduoti, nes priešingu atveju jų laukia tik mirtis. Kai kurie ekspertai mano, kad kreiptis į zombifikuotus okupantus beprasmiška. Tačiau Ukrainos karo žurnalistas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Vladislavas Selezniovas užtikrintai pareiškė, kad Budanovo kreipimasis tikrai suveiks, ir paaiškino, kodėl.

Savo nuomonę karo analitikas išsakė interviu „YouTube“ kanalui „Fabrika Novyny“.

V. Selezniovas paaiškino, kad rusų kareiviui už nugaros stovi „kadyroviečių“ barikada, kurie šaudys jam į nugarą, jei jis atsisakys vykdyti vado įsakymus. Tačiau vadas įsako jam eiti pirmyn ir žudyti ukrainiečius dėl Vladimiro Putino užgaidų. Tuo pat metu Rusijos propaganda jam sako, kad nereikia bijoti ukrainiečių, nes jie negali pasipriešinti.

 

„Tačiau tiesa mūšio lauke visai kitokia“, - pažymėjo pulkininkas. – „Kiekvienam okupantui kyla klausimas: kaip rasti galimybę išsaugoti savo gyvybę? Ir čia Kirilas Budanovas veikia kaip savotiškas mesijas, suteikiantis šansą. Vienintelis šansas, labai sunkus, bet vis dėlto tai šansas išgelbėti gyvybę.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(2)
(66)

Komentarai ()

Susijusios žymos: