„Ir kažkaip mums viskas nesiseka. Ap&*%*kame ir atsitraukiame.“ Prigožinas skelbia netikėtą pareiškimą  ()

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas Ukrainos kariuomenę pavadino viena stipriausių pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos privačios karinės bendrovės „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas Ukrainos kariuomenę pavadino viena stipriausių pasaulyje.

Interviu Rusijos propagandistui jis sakė, kad Rusijos kariuomenė „barbariškai vaikščiojo per Ukrainos teritoriją su batais ieškodama nacių“. „Priėjome Kyjivą, tada, kaip aš tai vadinu rusiškai, ap&*%*kome ir atsitraukėme. Paskui Chersone – ap&*%*kome ir atsitraukėme. Iziumas, Lymanas. Ir kažkaip mums viskas nesiseka“, - jis pasakė.

Prigožinas skundėsi, kad Rusijos vadovybė nepadarė jokių išvadų, Ukraina dabar yra tauta, apie kurią žino visas pasaulis, o jos kariuomenė sustiprėjo daug kartų.

„Wagner“ savininkas sakė matęs, kaip kovoja amerikiečiai, prancūzai, JT pajėgos ir Afrikos gentys, todėl šiandien Ukrainos kariuomenę gali vadinti viena stipriausių.

 

„Pas juos aukštas organizuotumo lygis, aukštą pasirengimo lygis, aukštą intelekto lygis, turi skirtingus ginklus. Be to, jie dirba su bet kokiomis sistemomis: sovietinėmis, NATO, bet kokiomis – vienodai sėkmingai“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(0)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: