Mirtinas perspėjimas. Pradėtas atgalinis skaičiavimas Krymo tiltui  ()

„Galime tai pakartoti“: internete pasirodė mįslingas įspėjimas su atgaline atskaita dėl Krymo tilto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krymo tiltas bus sunaikintas – tai ne kartą skelbė Ukrainos karinė ir politinė vadovybė. Ir, matyt, artimiausiu metu šio neteisėto statinio laukia kažkas „grandiozinio“.

Ši grėsmė Rusijos tiltui, jungiančiam teroristinės šalies teritoriją su Ukrainos Krymo pusiasaliu, pasirodė interneto svetainėje „Crimea Bridge 404“. Pavadinimas aiškiai rodo, kad šis statinys buvo rusų klaida, praneša „24 kanalas“.

Svetainėje rodoma Krymo tilto nuotrauka, daryta 2022 m. spalio 8 d. – tada, kai pirmą kartą įvyko sprogimas, gerokai apgadinęs tiltą. Taip pat yra užrašas „Rūkymas kenkia jūsų sveikatai“, ir įspėjimas nerūkyti neleistinose vietose.

O dar įdomiau, kad yra atgalinis laiko skaičiavimas. Jei tikėti svetainėje esančiu užrašu, birželio 12 d. 23.00 Kijevo laiku Krymo tiltui kažkas atsitiks. O tai nėra lengva diena. Birželio 12 d. Ukrainos priešai švenčia vadinamąją Rusijos dieną. Todėl tikėtina, kad „šventės“ proga rusams bus surengtas neįtikėtinas fejerverkas. Tačiau kas nutiks su Krymo tiltu, nežinia. Mums belieka laukti, tikėti ir palaikyti Ukrainos kariuomenę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(316)
(12)
(304)

Komentarai ()

Susijusios žymos: