[ŽT] Rusijoje kils garsus skandalas. Ką paskelbė Solovjovo dukra  ()

„Žmogaus gyvybė yra didžiausia vertybė, o karas – tai, kas neturėtų kartotis niekur ir niekada.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

32 metų Amerikoje gimusi Jekaterina Solovjeva – vieno iš garsiausių Rusijos Federacijos propagandistų dukra – atvirai kritikuoja Rusijos Federacijos prezidentą, represuojančius Rusijos įstatymus ir priešinasi karui Ukrainoje, rašo „Verstka“.

Noriu, kad žinotumėte, jog Rusija nėra Putinas. Ir neleiskite neapykantai nugalėti, nes to jie ir bando pasiekti“, – viename iš savo „TikTok“ 2022 metais sakė mergina.

Ji taip pat palaikė ukrainiečius, rašydama, kad, netikėtai ant jų miestų krentant sviediniams, nelieka nieko kito, kaip susitaikyti su tuo, kas neišvengiama, ir laikyti vienas kitą glėbyje iki paskutinės sekundės.

„Žmogaus gyvybė yra didžiausia vertybė, o karas – tai, kas neturėtų kartotis niekur ir niekada“, – rašė Jekaterina Solovjeva.

 

2023 metų pavasarį Jekaterina Solovjeva Maskvoje pastatė spektaklį „28 dienos“ apie smurtą šeimoje. Kartu ji rašė nežinanti, kaip klostysis įvykiai Rusijos Federacijoje ir ar valdžia feminizmą tapatina su ekstremizmu. Tačiau Z-propagandisto dukra pažadėjo spektaklį „būtinai suvaidinti“ gegužės pabaigoje.

Visa mano veikla visada buvo, yra ir bus antikarinė“, – sakė ji.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(136)
(6)
(130)

Komentarai ()

Susijusios žymos: