„Iš fronto teks atitraukti 30% pajėgų.“ SBU karininkas skelbia neoficialią informaciją (Video)  ()

Buvęs Ukrainos saugumo tarnybos (SBU) karininkas Ivanas Stupakas pasidalijo neoficialia informacija, kaip rusai ketina ginti Maskvą. Oro grėsmė iškilo Rusijos sostinei, kur dronai pradėjo skraidyti pavydėtinu reguliarumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ivanas Stupakas mano, kad geriausia išeitis rusams – dalį oro gynybos iš fronto Ukrainoje perkelti į Maskvą ir su jos pagalba uždaryti dangų.

Ivano Stupako interviu „Espreso.TV“ galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

Žurnalistas klausė pašnekovo, ar bepiločių orlaivių smūgiai į Maskvą būtų priežastis rusams gintis, ar, priešingai, išprovokuotų iš jų pusės aktyvius puolimo veiksmus.

Atsakydamas Ivanas Stupakas pasakė taip: „Manau, kad dabar bus daugiau akcentuojama gynyba. Yra tokie apskaičiavimai, žinoma, jie neoficialūs, nepatvirtinti jokiais dokumentais, jog norint sustiprinti Maskvos ir jos apylinkių oro gynybą, kaip apie tai rašo karinių reikalų vadovėlis, rusai turės pašalinti apie 30% šių sistemų iš Ukrainos fronto ir nutempti jas į Maskvą.  

 

Karo ekspertas prie savo apmąstymų apie metodus, kuriais Rusijos valdžia gali uždaryti dangų virš Maskvos, pridūrė: „Kaip aš matau šią struktūrą? Nežinomų žmonių Maskvos puolimai, o mes iš viso nežinome, kas tai daro (atsakomybės už tai niekas neprisiėmė), defokusavo rusų dėmesį ir jie bus priversti paimti kažką iš Ukrainos fronto ir traukti prie Maskvos, kad apsisaugotų. Turės ką nors daryti. Galbūt dabar to nepadarys, bet po kito smūgio, privalės tai vykdyti.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(0)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: