Skamba visa Rusija! Kremlius davė įsakymą, kurį galėjo duoti tik „profesionalus idiotas arba maniakas“ (Video)  ()

Birželio 1 d. Kremliaus režimas pasveikino Rusijos Belgorodo srities Šebekino miestelį su Vaikų gynimo diena ugnimi iš TOS-1A „Solntepiok“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-02 Skamba visa Rusija! Kremlius davė įsakymą, kurį galėjo duoti tik „profesionalus idiotas arba maniakas“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė pradėjo taikyti savo mėgstamą civilių gyventojų apšaudymo namuose taktiką: pataikiusi į civilius gyventojus, ji pasislepia giliai teritorijoje už kitų rusų nugarų.

Birželio 1 d. Kremlius davė įsakymą TOS-1A „Solntsepiok“ apšaudyti Šebekino miestą. Grupės „Informacinis pasipriešinimas“ karo ir politikos apžvalgininkas Aleksandras Kovalenko rašo, kad ši sistema neveiksminga visaverčio mūšio zonoje.

„Tai beprotybė! Šebekino užnugaryje, kur nebuvo vykdoma evakuacija? Rusijos kriminalinė valdžia pasirengusi iš tikrųjų supleškinti savo gyventojus...“ - komentuoja ekspertas.

Vis dėlto daugelis Rusijos propagandistų TOS-1A naudojimą pateikia kaip tam tikrą patriotinį fetišą, nors iš tiesų tai yra nusikaltimas.

 

„Rusai iš tiesų yra mokomi žudymą vertinti kaip ura-patriotizmą. Šimtai tūkstančių Ukrainoje nužudytų karių? Patriotizmas! Civiliai, nužudyti rusų valdomų-planuojamų bombų ar termobarinių raketų – jokio skirtumo, visa tai irgi patriotizmas!“ - komentavo Kovalenko.

Ekspertas pripažino, kad TOS-1A „Solntsepiok“ panaudojimo Šebenkino mieste priežastis jam nežinoma, tačiau tokį įsakymą galėjo duoti tik „profesionalus idiotas arba maniakas. Tik maniakas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(3)
(115)

Komentarai ()

Susijusios žymos: