„Poveikis didžiulis.“ Girkinas skelbia, kad Ukraina smogė Kremliui į pačią silpniausią vietą (Video)  ()

Ginkluoti Rusijos sukilėliai per valandą Belgorodo srityje pajudėjo 10 kilometrų ir nesutiko jokio organizuoto pasipriešinimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-05 „Poveikis didžiulis.“ Girkinas skelbia, kad Ukraina smogė Kremliui į pačią silpniausią vietą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristas Girkinas-Strelkovas surengė susitikimus su „Novorosijos liaudies gubernatoriumi“ Gubarevu ir liūdėjo dėl Rusijos kariuomenės bejėgiškumo ginant savo sienas Belgorodo srityje nuo nedidelio sukilėlių būrio puolimo.

Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Jei priešas tikrai nuspręstų pradėti didelį puolimą prieš Belgorodą, tai turiu nuliūdinti tuos, kurie tiki, kad pas mus viskas gerai ir puiku. Mažai tikėtina, kad jie būtų paėmę Belgorodą taip puolant kaip Greiverone, bet jei priešas būtų atvedęs bent porą brigadų, jis galėtų lengvai, deja“, – skundėsi Girkinas.

Anot jo, plataus masto Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas nieko gero Rusijai nežada, nes V. Putino vadams beveik nebeliko rezervo.

„Kremlius ima silpnai, permeta į atakų vietas papildomas pajėgas ir priemones, uždengia Rusijos Federacijos sieną viskuo, kuo galima uždengti. Ir net jei iš Pietų fronto nešalinami rezervai, tai vis tiek susilpnina mūsų pajėgas prieš jų puolimą, todėl jie meta į veiksmus tuos rezervus, kurie priešingu atveju jų puolimo metu galėjo būti pasiųsti kaip tik ten. Priešas turi kiekybinį pranašumą, yra suformavęs didesnį būrių ir junginių skaičių nei mes turime“, – skundėsi Girkinas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(0)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: