RSK ir RLL kovotojai Belgorodo srities gubernatoriui siunčia ypatingą žinutę. „Pasirodyk neginkluotas“ (Video)  ()

Pasak savanorių, pats laikas kalbėti apie tai, kokia ateitis laukia Rusijos Federacijos. Mainais už pokalbį kovotojai žada perduoti du į nelaisvę paimtus rusų karius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-04 RSK ir RLL kovotojai Belgorodo srities gubernatoriui siunčia ypatingą žinutę. „Pasirodyk neginkluotas“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusijos savanorių korpuso“ ir „Rusijos laisvės“ legiono kovotojai pasiūlė Belgorodo srities gubernatoriui Viačeslavui Gladkovui pradėti taikos derybas be ginklų.

Pasak savanorių, jie pasiruošę kaip „geros valios gestą“ perduoti rusų karius, kuriuos pavyko sučiupti. Vietoj to, jie tik reikalauja asmeniškai pasikalbėti su Viačeslavu Gladkovu. Kartu planuojama aptarti sunkią situaciją Belgorodo srityje, regiono ateitį, kokia bus Rusijos Federacija.

Į susirinkimą gubernatorius privalo atvykti neginkluotas.

„Greitosios pagalbos automobiliu atvykite asmeniškai, lydimas neginkluoto vairuotojo. Atvyksiu asmeniškai su RLL atstovu ir belaisviais. Neseniai gavote Drąsos ordiną, tad parodykite tikrą pilietinę drąsą“, – rašoma pranešime.

 

 

Susitikimas turėjo įvykti iki 17:00 vietos laiku. RSK ir RLL kovotojai bus pasiruošę perduoti du belaisvius, todėl sprendimas priklauso tik nuo gubernatoriaus.

„Todėl šiandien iki 17 val. turite galimybę pabendrauti be ginklų ir parsivežti namo du Rusijos piliečius, paprastus karius, kuriuos jūs ir jūsų politinė vadovybė pasiuntėte į šią skerdyklą. Iki greito!“, - sakoma žinutėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(0)
(46)

Komentarai ()