„Tai bus košmaras! Visi ginklai integruoti į „Delta“!“ Z propagandistas Murzas skelbia, ką padarė Ukraina  ()

Rusijos kariškis prieš Ukrainos kariuomenės puolimą prognozuoja sunkius laikus Rusijos ginkluotosioms pajėgoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Isterija, susijusi su artėjančiu Ukrainos kariuomenės puolimu, Rusijos kariuomenėje toliau stiprėja. Okupantai turi rimtų problemų ne tik su amunicija, bet ir su sunkiąja ginkluote. Plačiai nuskambėjusi senų sovietinių tankų tiekimo frontui problema gali tapti lemtinga Rusijos ginkluotosioms pajėgoms. Apie tai savo „Telegram“ kanale rašė Rusijos kovotojas ir Z-propagandistas Andrejus Morozovas, pravarde „Murz“, praneša „Dialog.UA“.

Pasak jo, iš sandėlių į Rusijos kariuomenę atvykstantys tankai T-62M „nepramuš „Leopard“ šarvo ir net nepataikys į jį tuo atstumu, kuriuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „Leopard“ ir pataikys, ir pramuš.“ Be to, Ukrainos puolimo ypatybė bus ta, kad visi ukrainiečių šarvuočiai ir puolamosios ginkluotės sistemos yra integruotos į visavertę Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariuomenės valdymo sistemą, kuri vadinasi „Delta“.

Rusai tokia sistema nedisponuoja – Morozovas pripažįsta, kad Rusijos kariuomenė ją turi tik popieriuje. Be to, be viso to, okupantai turi rimtų problemų su įprastinėmis ryšio priemonėmis, o tai neleidžia jiems vykdyti koordinuotų veiksmų fronte.

 

„Ir juk apie visa tai buvo kalbama. Rašoma. Apie tai buvo rašoma jau daugelį metų, dar prieš prasidedant „specialiajai operacijai“. Net praėjus 15 mėnesių nuo visaverčio karo pradžios rezultatų nulis“, - rašo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(0)
(57)

Komentarai ()

Susijusios žymos: