„Rusijai negalima duoti jokiais būdais!“ Skelbiamas pats didžiausias pavojus Ukrainai  ()

Pasaulis atidžiai stebi Rusijos karą prieš Ukrainą ir tikisi kontrpuolimo. Britų pulkininkas įvardijo didžiausią grėsmę Ukrainos valstybei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak jo, svarbiausia yra laikas. Jei jis bus suteiktas Rusijos kariuomenei, ji turės galimybę pasistiprinti. Tai pabrėžė britų pulkininkas Glennas Grantas.

„Karo pradžioje Rusijos reguliariosios kariuomenės silpstantys žmogiškieji ištekliai paliko daug vilčių. Tačiau atrodo, kad dabar vyksta tai, jog Rusijos kariuomenė mokosi iš pamokų ir tobulėja. Jie vis dar naudoja šauktinius ir kitus asmenis kaip patrankų mėsą“, - sakė jis.

Kartu reikėtų atkreipti dėmesį į reguliariosios kariuomenės karius. Jis pastebėjo, kad jie nuolat tobulėja. Pulkininkas pažymėjo, kad kai kuriose vietovėse okupantai jau išmoko savo pamokas ir sugebėjo pasipildyti greičiau nei Ukrainos kariai, o tai kelia didelį nerimą.

Grantas pridūrė, kad daugelis Rusijos karių iš tiesų naudoja Pirmojo pasaulinio karo laikų šautuvus. Taip, jie aprūpinami sena įranga, nes jos trūksta. Tačiau net ir visa tai gali sukelti problemų.

Kartu britų ekspertas pridūrė, kad, be ginklų trūkumo, Rusijai taip pat trūksta specialistų. Tų, kurie moka valdyti tankus ir šarvuočius. Pasak jo, priešas jau dabar turi su tuo susijusių problemų.

 

„Ukrainai - duoti Rusijai laiko. Juk kiekvieną kartą, kai Rusijai duodi laiko, jie tampa geresni“,- pabrėžė Grantas.

Anot jo, nuo kontratakos pradžios iki karo pabaigos mūsų gynėjai turės „laikyti priešą suspaustą“. Daryti viską, kad jie neturėtų galimybės pailsėti ir atsigauti. Pastarajam tikslui jie turi viską, ko reikia, - daug įrangos ir vyrų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(1)
(40)

Komentarai ()