[ŽT] „Tada galės smogti Ukraina.“ Girkinas išsigandęs, ką nori padaryti Prigožinas  ()

Teroristas Igoris Girkinas-Strelkovas kritikuoja Prigožino pareiškimą, kad „Wagner“ samdiniai yra pasiruošę žengti į Belgorodo sritį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-06 [ŽT] „Tada galės smogti Ukraina.“ Girkinas išsigandęs, ką nori padaryti Prigožinas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarųjų įvykių Belgorodo srityje fone „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas vėl ėmė kritikuoti Rusijos gynybos ministeriją, kaltindamas Šoigu, Gerasimovą ir Lapiną nesugebėjimu apsaugoti Rusijos sienų ir užgniaužti „sabotuotojų“ proveržį.

„Wagner“ vadovas paskelbė apie savo pasirengimą siųsti visus savo samdinius į Belgorodo sritį. Šį pareiškimą pakomentavo teroristas Igoris Girkinas, kuris neabejoja, kad tai tik padėtų Ukrainos gynėjams Donbase. Pasak jo, kol „Wagner“ samdiniai kovos su partizanais Belgorodo srityje, Ukrainos ginkluotosios pajėgos galės smogti toje vietoje, kur Rusijos gynyba bus silpniausia.

Prigožinas aštriai kritikavo Rusijos gynybos ministeriją dėl nesugebėjimo „sutvarkyti reikalų“ Belgorodo srityje. Be to, jis apkaltino gubernatorių Gladkovą bailumu, kai jis atsisakė susitikti su Rusijos Savanorių Korpuso ir Rusijos Laisvės Legiono atstovais Šebekine.

(16)
(0)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: