„Gėda, tiesiog trūksta žodžių.“ Z-kanalai įsiutę, kokią nesąmonę paskelbė Rusijos generolai (Video)  ()

Rusijos gynybos ministerija skandalingai papiktino nauja klastote.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ji pabandė sunaikintą kombainą iškišti kaip „Leopard“ tanką. Iš šio melo juokiasi net propagandiniai Z kanalai, praneša Dialogue.UA.

Rusijos kariškiai dar kartą pranešė apie savo „pergales“ Ukrainoje. Ji netgi pateikė „įrodymų“ – smūgio technikai vaizdo įrašą. Rusijos ginkluotųjų pajėgų generolai tvirtino, kad jie užfiksavo, kaip buvo sunaikintas tankas „Leopard“, kuris, kaip paaiškėjo, buvo laukuose dirbantis traktorius-savaeigis purkštuvas.

Smūgį sudavė Rusijos ginkluotųjų pajėgų atakos sraigtasparnis „Ka-52“. Pilotai bijojo prisiartinti ir smogė, nors negalėjo atpažinti taikinio.

„Ka-52“ atakos sraigtasparnio įgula dėl prastos taikiklio kokybės net negali įžiūrėti, ką stebi optiniame taikiklyje, ir nusprendžia veikti „dėl visa ko“. Taikinys yra žemės ūkio savaeigis purkštuvas, aiškiai matomi ratai. Toliau Rusijos gynybos ministerijos pranešimuose jis ėjo kaip vokiškas „Leopard 2“. Ir Konašenkovo departamentas nepasigėdijo jį įkelti. Gėda, tiesiog trūksta žodžių“, - skundžiasi Rusijos Z kanalas.

 

Pažymėtina, kad Rusijos gynybos ministerija nuolat meluoja apie savo „laimėjimus“ kare prieš Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(3)
(42)

Komentarai ()