Galinga kalba. Albanija sunešiojo Rusiją per JT posėdį (Video)  ()

Albanijos JT pasiuntinys Hoxha taikliai atsakė Rusijai pabrėždamas, kad Rusija jau ne kartą buvo pagauta meluojant.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Albanijos nuolatinis atstovas Jungtinėse Tautose Feritas Hoxha per JT Saugumo Tarybos posėdį iškalbingai paprieštaravo agresorės Rusijos atstovui Vasilijui Nebenzia, kuris bandė įtikinti susirinkusiuosius, kad Ukrainos kariai neva susprogdino Kachovkos hidroelektrinę, pranešė naujienų agentūra „Suspіlne“.

Albanijos atstovas pažymėjo, kad Rusija ne kartą buvo pagauta atvirai meluojant, o Rusijos pareiškimai apie ukrainiečių įvykdytą Kachovkos HE sunaikinimą, atrodo, yra tokio pat pobūdžio.

„Kiek kartų nuo 2022 m. sausio, vasario mėn. girdėjome, kad Rusija neketina pulti Ukrainos, kol neužpuolė... kad Rusija niekada nepuolė civilių gyventojų, išskyrus 20 000 nužudytų ir sužeistų ukrainiečių ir milijonus žmonių, kurie buvo priversti palikti savo namus“, - pabrėžė jis.

Be to, Albanijos diplomatas priminė Kremliaus melą apie „kovinius uodus“, šikšnosparnius, „nešvarias bombas“, neva Ukrainos ir Vakarų šalių naudojamas biolaboratorijas ir kitas klastotes.

 

„Kiekvieną dieną ir naktį matome, kad Rusija negailėdama jėgų naikina Ukrainos infrastruktūrą. Tad kodėl šis hidroelektrinės pakenkimas turėtų būti išimtis?“ - pridūrė Hoxha. Be to, Albanijos atstovas sakė, kad karo nusikaltėliai, dalyvavę naikinant Ukrainos civilinę infrastruktūrą, turėtų būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn ir teisingai nubausti už savo žiaurumus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(485)
(2)
(483)

Komentarai ()