Holivudas beveik atjungė „The Pirate Bay“  (13)

Atsižvelgęs į Holivudo kino studijų ieškinį, Hamburgo regioninis teismas paskelbė išankstinį nutarimą, draudžiantį aptarnauti torrent portalą „The Pirate Bay“, rašo „TorrentFreak“. Interneto tiekėjai „CyberBunker“ ir jos savininkei – bendrovei „CB3ROB Ltd“ – uždrausta teikti „The Pirate Bay“ talpinimo ir prisijungimo prie interneto paslaugas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Pirate Bay“ autorinių teisių pažeidimu apkaltino „Columbia Pictures“, „Disney Enterprises“, „Paramount Pictures“, „20th Century Fox“, „Universal Studios“ ir „Warner Bros“. Apie jų ketinimus kreiptis į teismą tapo žinoma jau balandį.

Teismo nutarime teigiama, kad per „The Pirate Bay“ yra platinamos piratinės filmų kopijos.

„CB3ROB Ltd“ vykdomasis direktorius Svenas Kamfuisas pareiškė, jog jo bendrovė negavo raštiško reikalavimo nutraukti bendradarbiavimą su „The Pirate Bay“.

Ankščiau autorinių teisų savininkai bandė patraukti atsakomybėn torrent portalo įkūrėjus. Balandį muzikos ir kino industrijos atstovai teigė, kad „The Pirate Bay“ įkūrėjai Frederikas Nejus ir Gotfridas Svartholmas nepaisant teismo nuosprendžio ir toliau vadovauja torrent portalui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (13)