Visa Rusija skamba apie Šoigu aferą. „Tai turės toli siekiančių pasekmių“ (Foto, Video)  ()

Tarp Rusijos propagandistų ir paprastų rusų didėja nepasitikėjimas Rusijos gynybos ministerijos skleidžiama informacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje įsibėgėja skandalas dėl Rusijos gynybos ministerijos bandymo laukuose sunaikintus kombainus pavadinti tankais „Leopard“. Šoigu melas buvo greitai demaskuotas socialiniuose tinkluose, o Rusijos armijos afera papiktino net vietinius Z propagandistus.

Rusijos karo žurnalistas Aleksejus Živovas savo „Telegram“ kanale pareiškė, kad Rusijos gynybos ministerijos bandymas suklaidinti rusus turės didelių pasekmių.

Anot jo, tarp Rusijos propagandistų ir paprastų rusų įsibėgėjo nepasitikėjimas ir panieka informacijai, kurią Rusijos gynybos ministerija ir jos pranešėjas Konašenkovas skleidžia Rusijos armijos vardu. Melagiena apie sunaikintus tankus „Leopard“ pakirto ir taip menką pasitikėjimą Šoigu ministerija.

 

„Ši afera turės toli siekiančių pasekmių. Nepasitikėjimas ir panieka netrukus persmelks ne tik ekspertų bendruomenę, bet ir miestiečius. Atskiroms institucijoms nėra nieko blogiau, kaip tapti juokingais pasakotojais“, – rašo karo propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(1)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: