Ukraina prasiveržė 7 km į rusų užnugarį. Okupantai bėga (Žemėlapis, Video)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos padarė 7 km proveržį Zaporižios fronte, rusai traukiasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų analitikai praneša apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų proveržį į Rusijos pozicijas Zaporižios fronto kryptimi. Rusams gresia apsupimas, jie be kovos pasidavė, atidavė kelis kaimus.

OSINTdefender analitikai patvirtino, kad Rusijos armija pasitraukė.

Analitikas OSINTtechnical, patvirtindamas proveržį, parodė vaizdo įrašą su Ukrainos transporto priemonėmis, judančiomis Blahodatnės pakraštyje. Anot jo, Ukrainos kariai nuėjo 7 km į Rusijos armijos užnugarį.

Karo ekspertas Robas Lee pažymėjo, kad pagrindinė gynybos linija driekiasi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atkovotoje Urožainės kaimo vietovėje, kuri yra 5 km nuo Blahodatnės.

 

Birželio 11-osios rytą Rusijos kanalas „WarGonzo“ pranešė apie Ukrainos kariuomenės veržimąsi į kitą Zaporožės krypties sritį ir pavadino tai „nerimą keliančiomis“ naujienomis. Kanalas paskelbė vaizdo įrašą su Ukrainos technika ir pėstininkais, ir padarė išvadą, kad Lobkovės kaimas pagaliau išėjo iš pilkosios zonos, kurią dabar kontroliuoja Ukrainos ginkluotosios pajėgos.

 

 

OSINT projekto „GeoConfirmed“ savanoriai patvirtino savo buvimą Lobkovės rajone, geografiškai nustatę vietą vaizdo įraše su Ukrainos kariškiais. Lobkovės išlaisvinimas jau iš dalies atsispindi Karo studijų instituto (ISW) žemėlapyje.

ISW, remdamasis viešai prieinama informacija, padarė išvadą, kad Ukrainos kariai veržiasi į mažiausiai keturis fronto sektorius ir padarė pažangą Bachmuto srityje bei vakarinėje Donecko srities dalyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(1)
(97)

Komentarai ()

Susijusios žymos: