„Kas nepasislėpė, patys kalti.“ Skelbia momentą, kada bus didžiulė ataka prieš Krymo tiltą  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas paaiškino, kada geriausia smogti Krymo tiltui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš Olego Ždanovo prenumeratorių paklausė, kodėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos nesistengia sunaikinti Krymo tilto, nes juo juda Rusijos kariuomenė. Atsakydamas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas paaiškino, kad kol kas Ukraina neturi galimybių pasiekti šį taikinį. 

Olego Ždanovo nuomonę apie Krymo tilto likimą galima pamatyti vaizdo įraše „YouTube“ svetainėje.

„Dabar, beje, pažiūrėjau žemėlapį ir rekomenduoju tiems, kurie domisi šiuo klausimu, tai padaryti dar kartą. Žemėlapyje „DeepStateMap“ yra galimybė pažvelgti į visų mūsų turimų ugnies priemonių rūšių nuotolį. Taigi iš tos pozicijos, kurią turime šiandien, iš Chersono arba iš Vuhledaro, net „Storm Shadow“ nepasiekia Krymo tilto tik per plauką“, - sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas, kodėl Krymo tiltas dar nesugriautas.

Olegas Ždanovas tada atskleidė, kada Ukrainos ginkluotųjų pajėgų greičiausiai suduos Krymo tilto konstrukcijai triuškinantį smūgį: „Kai „Storm Shadow“ pasieks Krymo tiltą, nemanau, kad kas nors dels. Kodėl? Todėl, kad mums kariniu požiūriu nenaudinga, jog rusai atsitrauktų į Krymą. Su tais, kurie nesusikrovė lagaminų ir nepaliko Krymo, bus elgiamasi kaip vaikiškame slėpynių žaidime: kas nepasislėpė, patys kalti.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(1)
(117)

Komentarai ()

Susijusios žymos: