„Putinas pripažino, kokia armija yra stipriausia pasaulyje“ (Video)  ()

Žurnalistas Romanas Cymbaliukas pašiepė V. Putino pareiškimus apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrataką ir pripažino Ukrainos pranašumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas tinklaraštininkas Romanas Cimbaliukas pasiūlė ukrainiečiams kitaip pažvelgti į situaciją, kai buvo smogta vakarietiškai technikai. Jo nuomone, šiuo klausimu svarbiausia yra išsaugoti žmonių gyvybę, o įranga bus suremontuota arba įgulos pereis prie naujos. Kartu žurnalistas pabrėžė, kad Kremliaus vadovas supranta, kas vyksta Ukrainoje, ir pripažįsta, kad Ukrainos kariuomenė yra numeris vienas pasaulyje.

Kaip V. Putinas pripažino savo kariuomenės nesėkmę prieš Ukrainos kariuomenę, galite sužinoti iš analitinio R. Cimbaliuko vaizdo įrašo „YouTube“.

Ukrainos žurnalistas pasidalijo savo pamąstymais su ukrainiečiais: „Štai, pavyzdžiui, citata iš agentūros TASS: „Birželio 21 d., t. y. lygiai prieš metus, V. Putinas pareiškė, kad Rusijos kariuomenė yra galingiausia pasaulyje, o dabartinė situacija ją dar labiau sustiprins.“ Taip, tai maniako žodžiai. Praėjo metai, o štai Putino pareiškimas. Jis iš esmės kalba apie Ukrainos puolimo pradžią. Kaip tai įmanoma? Pasirodo, jei Ukrainos kariuomenė žengia į priekį, vadinasi, mūsų kariuomenė yra stipriausia pasaulyje.“

 

Be to, tinklaraštininkas parodė ištrauką iš V. Putino kalbos, kurioje jis atvirai deklaruoja, kad Rusijos kariuomenėje trūksta modernios ginkluotės: „Visa tai pasiekta mūsų karių drąsa ir didvyriškumu, teisingu kariuomenės valdymu ir dideliu Rusijos ginkluotės, ypač modernios ginkluotės, efektyvumu. Taip, mes vis dar neturime pakankamai šių modernių ginklų“.

„Jei po 23 Putino valdymo metų Rusijos naciams trūksta modernios ginkluotės, vargu ar visos šios problemos bus išspręstos“, - taip tinklaraštininkas komentavo tai, ką išgirdo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(3)
(67)

Komentarai ()