[ŽT] „Netrukus visi apie tai kalbės.“ Skelbiama apie galingą karinę operaciją (Video)  ()

Iškalbinga Budanovo tyla yra didelio įvykio pranašas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylo Budanovas internete paskelbė vaizdo įrašą, kuriame jis tiesiog tyli ir žiūri tiesiai į kamerą, o tada pasirodo žodžiai „Dalі bude“. 

Ukrainos žurnalistas Dmitrijus Gordonas apie tai kalbėjo su Vasilijumi Golovanovu, sakydamas, kad Budanovas tikrai žino, apie ką tyli, ir netrukus apie tai sužinos visi.

Budanovas yra labai kovingas žmogus, ir jei jis tyli, tai reiškia, kad netrukus visi apie tai kalbės. Esu tuo tikras“, - sakė Gordonas.

Be to, žurnalistas padarė ne tokias optimistines prognozes dėl karo tarp Ukrainos ir Rusijos Federacijos. Anot jo, Rusija labai rimtai ruošėsi Ukrainos kontrpuolimui: statė gynybos inžinerinius statinius, minavo laukus, taip pat gamino, gamina ir toliau gamins ginklus.

 

„Todėl sunku pasakyti, ar mūsų kontrpuolimo rezultatas bus toks pat, koks buvo Charkivo srityje. Suprantu, kad visko gali nutikti. Tačiau, mano nuomone, mums visiems nereikia laukti stebuklų. Greičiausiai mūsų laukia labai sunkus karas, kuris gali tęstis daugelį metų“, – sakė Gordonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(1)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: