Skelbiama sensacija, ką padarė Prigožinas. „Tai kerštas Kadyrovui. Ukraina smogė juodai“  ()

Rusijos armijos papulkininkis Romanas Venevitinas: „prigožiniečiai“ padėjo apšaudyti Kadyrovo bendražygį Delimchanovą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ramzano Kadyrovo bendražygį Adamą Delimchanovą apšaudė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija, o tai padaryti jiems „padėjo“ „Wagner“ lyderio Jevgenijaus Prigožino žmonės.

Apie tai „Telegram“ pranešė papulkininkis ir buvęs Rusijos armijos 72-osios brigados vadas Romanas Venevitinas, skelbia Censor.NET.

„Su priešo žvalgyba jie bendradarbiavo ir anksčiau, sekdavo mūsų dalinių išsidėstymą. Ir tai pasikartojo. Mano turima informacija, dabar jie atkeršijo Ramzanui Kadyrovui, kuris anksčiau grasino atskleisti Prigožino turto šaltinius, kuris nuo 2006-ųjų buvo armijos maisto tiekėjas. 

Čečėnijos vadovo dešinioji ranka Adamas Delimchanovas yra sunkios būklės po to, kai jį atakavo Ukrainos nacių artilerijos ugnis. Dirbo Ukrainos specialiosios tarnybos, kurios smogia prioritetiniams taikiniams. Jie dirbo kryptingai ir labai intensyviai. Deja, nuostoliai nemaži. Evakuacijai buvo iškviesta 12 gelbėtojų komandų, kurios, laimei, atvyko greitai. Kiek žinau, sužeistiesiems suteikiama visa reikalinga pagalba. 

 

Galbūt bent jau šis incidentas privers mus pagaliau imtis visų reikiamų priemonių prieš Prigožiną asmeniškai ir kitus „verslininkus“ iš „Wagner“ grupės vadovybės, kurie visada naudojo Rusiją tik asmeniniam praturtėjimui, net nevengdami tiesioginio bendradarbiavimo su priešas!“ – pažymėjo okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(4)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: