Ištaškyta šimtai okupantų. Pasirodė pirmieji vieno galingiausių HIMARS smūgių kadrai (Video)  (1)

Tikslus raketos smūgis buvo atliktas prieš Rusijos armijos 144-osios motorizuotosios šaulių divizijos dalinį. Analitikai suskaičiavo du volframo sviedinių sprogimus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-16 Ištaškyta šimtai okupantų. Pasirodė pirmieji vieno galingiausių HIMARS smūgių kadrai (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos raketų sistema HIMARS tiksliai smogė Rusijos 20-osios kombinuotųjų ginklų armijos 144-osios motorizuotųjų šaulių divizijos daliniui netoli Kreminos, Luhansko srityje. Birželio 16 d. „DeepState“ analitikai skelbia įsibrovėlių sunaikinimo vaizdo įrašą.

„GeoConfirmed“ grupė atkreipė dėmesį į personalo transporto sunkvežimius atakos zonoje. Kiekviename automobilyje tilpo mažiausiai 30 karių.

Analitikai suskaičiavo du skirtingus sprogimus. Vienas smūgis buvo prie sunkvežimių, o kitas – miške, kur okupantai galėjo laukti savo viršininkų.

 

Remdamiesi bendru sunkvežimių skaičiumi, analitikai padarė išvadą, kad tai gali būti šimtai likviduotų Rusijos karių. Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip rusas iš išpuolio vietos evakuoja kitą karį.

 

„Jei tie kariai, kurie buvo taip toli, nukentėjo nuo volframo sviedinių, automobiliuose buvę okupantai neturėjo jokių šansų“, – padarė išvadą „GeoConfirmed“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(3)
(69)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: