[ŽT] Kaip smogia panika. Rusas pasimetęs laksto iš vieno kampo į kitą ir galiausiai nervai neišlaiko (Video)  ()

Tarptautinio legiono kovotojai parodė, kaip pigiais mažais dronais terorizuoja rusų karį tol, kol jis nusprendžia trauktis. Įprastai rusai vengia atsitraukti, nes už tai yra baudžiami, bet nuolatiniai dronų išpuoliai sukelia paniką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Youtube“ kanalas „Civ Div“, kurį kuria patyręs karys, amerikietis, anksčiau pats kovojęs Ukrainos pusėje, publikuoja nemažai įrašų iš Ukrainos fronto. Tuos įrašus dabar jam siunčia buvę tarnybos draugai, Tarptautinio legiono kovotojai. Kelis tuos įrašus esate matę Technologijos.lt - pavyzdžiui, kaip Tarptautinio legiono kovotojas bando nukauti po tanku pasislėpusius rusus.

Naujame įraše, užfiksuotame kovo mėnesį, drono pilotas granatomis atakuoja apkasuose besislepiančius rusus Pietų Ukrainoje. Vaizdo įraše matyti, kad tuos apkasus atakuoja keli pigūs dronai. Rusas pasimetęs laksto iš vieno kampo į kitą, bet dronas viską mato. Prastai paruoštos ir, tikriausiai, jau stipriai apgriautos pozicijos okupantui nesuteikia patikimos priedangos.

Aplink - rusų kūnai, greičiausiai irgi nukauti dronais ar artilerija. Galiausiai skeveldros sužeistas okupantas nusprendžia trauktis. Jis net pameta savo ginklą, bet pasidavimo ženklų nerodo.

 

Pasidavimo procedūros kariams yra žinomos - numesti ginklą nepakanka. Reikia aiškiai parodyti, kad pasiduodi ir kariauti nebeketini. Rusai jau yra pasidavę ir ukrainiečių dronams - tai padaryti įmanoma.

Rusas bando pasislėpti po tanku, bet ten jau esantys okupantai moja jam eiti šalin - nėra vietos (jų likimą jūs matėte tame kitame video). Taigi, jis nusprendžia bėgti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(53)
(0)
(53)

Komentarai ()

Susijusios žymos: