„Jis pasimetė, balsas ėmė drebėti.“ Netikėtai paaiškėjo „didžiausias Putino siaubas“  ()

Putinui teko atsakyti į klausimą apie Valerijų Zalužną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-21 „Jis pasimetė, balsas ėmė drebėti.“ Netikėtai paaiškėjo „didžiausias Putino siaubas“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per susitikimą su vadinamaisiais karo korespondentais išgirdęs klausimą apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadą generolą Valerijų Zalužną Putinas buvo sutrikęs, pradėjo mikčioti, susijaudinęs žaidė rašikliu. Greičiausiai klausimas apie Zalužną nebuvo sutartas iš anksto, mano politologas Mykola Davidiukas.

„Zalužnas jį gąsdina. Zalužnas yra didžiausia Putino baimė. Prieš tai nežinojome, ko jis labiausiai bijo, o dabar pažiūrėkite, kaip drebėjo jo balsas. Tai rodo tikrąją Putino bunkerio nuotaiką: jie dreba išgirdę žodį „Zalužnas“, – pabrėžė Davidiukas.

Rusijos informaciniame lauke kartojamas ir Ukrainos žvalgybos vado Kyrylo Budanovo vardas. Propagandistai kartojo, kad jis buvo sužalotas ar jau mirė. Anksčiau tokie gandai skleisti ir apie Zalužną. Abu jie gyvi.

 

„Ukrainos kariai pasirodė esą šachmatininkai, su kuriais jis negali žaisti kaip lygus su lygiais, todėl Putinas taip bijo ištarti žodį „Zalužnas“, - pabrėžė Davidiukas. Putinas nedrąsiai kalbėjo, kad Zalužnas nėra Ukrainoje, taip tikriausiai bandydamas patvirtinti gandus, kad jis gydomas užsienyje. Zalužnas vėliau buvo užfiksuotas Ukrainoje.

(60)
(4)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: