Neįtikėtina. Šoigu neabejoja Ukrainos kontrpuolimo sėkme  ()

Rusijos gynybos ministerijos vadovas Sergejus Šoigu prapliupo naujais grasinimais Ukrainai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-21 Neįtikėtina. Šoigu neabejoja Ukrainos kontrpuolimo sėkme  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerijos vadovas Sergejus Šoigu prapliupo naujais grasinimais Ukrainai, dar kartą pažadėdamas atakas prieš „sprendimų priėmimo centrus“. Kartu jis leido suprasti, kad neabejoja Ukrainos kontrpuolimo Pietų fronte sėkme.

Į tai dėmesį atkreipė žinoma Rusijos žurnalistė Julija Latynina.

Birželio 20 d. Šoigu pareiškė, kad Ukraina tariamai ruošia HIMARS ir „Storm Shadow“ smūgius.

„Šių raketų panaudojimas už SVO zonos reikš visavertį JAV ir JK įsitraukimą į konfliktą ir išprovokuos smūgius sprendimų priėmimo centrams Ukrainos teritorijoje“, – sakė Rusijos ministras.

Pastebėtina, kad norint surengti HIMARS smūgius prieš RF ginkluotųjų pajėgų karinius taikinius Kryme, Ukrainos kariai turi prasibrauti per Pietų frontą ir pasiekti Azovo jūros pakrantę arba administracinę sieną su pusiasaliu, atkreipė dėmesį Latynina.

 

„Šoigu praneša, kad Ukraina smogs su HIMARS Kryme. Žinote, kas juokingiausia? HIMARS smogia 80 km. atstumu. Norėdami šaudyti į taikinius Kryme, Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi prasiveržti per frontą. Matyt, Šoigu neabejoja, kad taip nutiks“. - rašė rusų žurnalistė.

Šoigu pasisakymą savo „Telegram“ kanale pakomentavo ir Rusijos karo ir politikos apžvalgininkas Anatolijus Nesmijanas (El Muridas). Jis atkreipė dėmesį į tai, kad gynybos ministras, pareiškęs, kad JAV ir JK yra „įtraukiamos“ į karą, nedrįsta grasinti šioms šalims smūgiu.

 

„Čia arba JAV ir JK įsitraukia į konfliktą ir tampa teisėtu taikiniu, o tada turėtų būti skelbiami antskrydžiai jų teritorijoje ir smūgiai į jų sprendimų priėmimo centrus, arba nėra prasmės aiškinti ir minėti nei apie amerikiečius, nei apie britus jokiame kontekste... Su logika prasilenkta“, – rašė Rusijos ekspertas.

Jis pridūrė, kad Rusijos Federacija nuolat rengia „atakas prieš sprendimų priėmimo centrus“ Ukrainoje per Rusijos Federacijos gynybos ministerijos atstovo Konašenkovo ​​lūpas. Tačiau realybė labai skiriasi nuo jų teiginių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(2)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: