[ŽT] Rusijos propaganda neteko amo. Ką padarė Ukraina (Foto)  ()

Rusijos propaganda patyrė eilinę nesėkmę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai vėl „sudegė“ su paskelbta klastote, kurią nesunkiai paneigė Ukraina: Ukrainos karinės žvalgybos vadovas Kyrylo Budanovas gyvas ir sveikas, nepaisant gausių Kremliaus žiniasklaidos publikacijų apie sužalojimus ar net mirtį.

Nuotrauką savo „Facebook“ paskyroje paskelbė Ukrainos užsienio reikalų ministro pirmoji pavaduotoja Eminė Džaparova. Paskelbtoje nuotraukoje su Budanovu taip pat yra Japonijos ambasadorius Ukrainoje Matsudo Kuninori.

„Ne muliažas, visi susitikimo dalyviai gyvi ir sveiki“, – komentare prie nuotraukos parašė Džaparova.

Rusijos propagandistai tyli, nes nežino, kaip reaguoti į paskelbtas nuotraukas su Budanovu. Z-karo žurnalistai pastarosiomis dienomis aktyviai skelbė įrašus, kuriuos greitai paneigė viena nuotrauka.

 

Socialiniai tinklai ir toliau juokiasi iš Rusijos propagandistų, kurie bando paveikti ukrainiečių nuotaikas, skelbdami melagingą informaciją IPSO, prisidengdami analitika ir sąmokslo teorijomis. Anksčiau Kremliaus žiniasklaida aktyviai skleidė informaciją apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado Valerijaus Zalužno sužalojimą ar mirtį, o po to bandė paleisti panašias istorijas ir dėl Budanovo.

Ukrainietiškas interneto segmentas tradiciškai pasijuokė iš rusų, kurie ir toliau pralaimi informacinį karą Ukrainai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(3)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: