Okupantus ištiko panika. Strimgalviais palieka Krymą  ()

Kolaborantai stengiasi palikti laikinai okupuoto Krymo teritoriją ir išsivežti savo šeimas. Šis procesas įgauna masinį pagreitį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip televizijos kanalo „FREEDOM“ eteryje pažymėjo Ukrainos prezidento nuolatinio atstovo Krymo autonominėje respublikoje pavaduotojas Denisas Čistikovas - okupantai ir jų pakalikai jau bando atsistatydinti ir palikti pusiasalį.

„Tačiau pusiasalyje juos bandoma sulaikyti bauginimais arba baudžiamaisiais kaltinimais, arba mobilizacija ir dalyvavimu „specialiojoje karinėje operacijoje“, - pridūrė jis.

Čistikovas sakė, kad Rusijos okupantų ir įsibrovėlių pakalikai jau išsivežė savo šeimas. Eilės buvo užfiksuotos kryptimi nuo okupuoto Krymo link Rusijos Krasnodaro krašto.

„Daug žmonių jau nusipirko nekilnojamojo turto Krasnodaro krašte ir Rostovo srityje, tai rodo Krasnodaro nekilnojamojo turto agentūrų skelbimų ir pasiūlymų populiarumas“, - sakė Čistikovas.

Birželio 22 d. rytą prie administracinės sienos su okupuotu Krymu įvyko sprogimas. Okupantai teigė, kad ant Čongaro tilto buvo nutaikyta „Storm Shadow“ raketa. Buvo apgadinta tilto danga ir sustabdytas eismas.

Kitą dieną neramumų būta ir prie okupuotos Feodosijos, kur partizanai susprogdino geležinkelio bėgius. Kadangi geležinkelis yra pagrindinė Rusijos logistikos sudedamoji dalis, tai sukels didelių problemų priešo kariuomenės aprūpinimui.

 

Sprogimai girdėjosi ir okupuotame Sevastopolyje. Kol vietiniai kanalai rašė apie priešlėktuvinės gynybos darbą, vadovai nusprendė pateikti savo įvykių versiją. Pasak rusų pakaliko Michailo Razvozžajevo, gandus apie priešlėktuvinę gynybą neva paleido Ukraina, o vietinių gyventojų girdėti garsai - tai kadetų mokymai naudojant „reaktyvinius minosvaidžius“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(78)
(1)
(77)

Komentarai ()