„Frontas pradeda griūti, pajėgos juda į priekį“. Rusijos savanorių korpusas palaiko Prigožiną (Video)  ()

Nikitinas paragino visus RSK šalininkus imtis aktyvių veiksmų ir nuversti kruviną Putino režimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-24 „Frontas pradeda griūti, pajėgos juda į priekį“. Rusijos savanorių korpusas palaiko Prigožiną (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos savanorių korpuso (RSK) vadas Denysas Nikitinas įrašė vaizdo žinutę, kurioje teigė, kad remia ginkluotą maištą surengusio „Wagner“ vadovo Jevgenijaus Prigožino sėkmę.

„Rusijoje oficialiai prasidėjo naujas neramus metas. Prigožinas, vadovaujamas savo ištikimos „Wagner“ karių grupės, nusprendė teisingumą pasiekti vieninteliu mūsų šalyje įmanomu būdu: ginklo jėga. Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad Prigožino misija pasisektų, nes jau seniai sakiau, kad kruviną Kremliaus režimą galima nugriauti tik vienu būdu: tik ginkluotu sukilimu. Prigožinas ir pradėjo šį sukilimą“, – sakė Nikitinas.

 

Pasak RSK vado, jis ir jo kariai dabar yra fronte ir stebi tokį vaizdą:

„Frontas pajudėjo. Kariai tikrai demoralizuoti, prarasta kontrolė. Rusijos armijos kariai palieka savo pozicijas prie Bachmuto, Zaporižios kryptimi, todėl, žinoma, artėja Ukrainos pergalė“.

Jis pabrėžė, kad dabar pagrindinis uždavinys – padėti Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pajudinti frontą toliau, išlaisvinti Rusijos karių užimtas žemes:

 

„Rusijos Federacijos teritorijoje esantys RSK kovotojai yra mobilizuoti, jie pasiruošę padėti išvaduoti Rusiją iš kruvino tirono, ir manau, kad abiejose sienos pusėse RSK kariai priartina mūsų bendrą pergalę“.

 

Jis taip pat pridūrė, kad pats Putinas, jo duomenimis, jau buvo evakuotas į Valdajų, o Rusijos „elito“ atstovai taip pat išvyksta iš Maskvos verslo lėktuvais.

„Kviečiu visus RSK rėmėjus imtis aktyvių veiksmų! Mes visi turime unikalią galimybę lemti savo ir mūsų Tėvynės likimą!“, – pasakė vadas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(0)
(38)

Komentarai ()