„Skynet“ planuoja 250–300 Mb/s interneto greitį užsienyje  (1)

Šviesolaidinį internetą „Skynet“ diegiantis „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ jau artimiausiu metu privatiems ir verslo klientams pasiūlys 250–300 Mb/s greitį jungiantis prie užsienio tinklų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norėdama pasiūlyti bene didžiausią šalyje interneto spartą bendrovė šiuo metu bando technologinius sprendimus, atlieka tinklo auditą, analizuoja rinkos poreikius.  „Lietuvos tinkluose mūsų klientai jau gali naršyti iki 1 Gb/s greičiu. Atsižvelgdami į jų poreikius nusprendėme padidinti ir ryšio su užsieniu greitį“, – teigia Sergej Macanko, „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ direktoriaus pavaduotojas.

Jo teigimu, padidinti ryšio greitį bendrovei leido diegiamos naujos technologijos ir dėl to padidėjusi greitaveika užsienio tinkluose. Ji nuo gegužės 1 d. siekia 2,5 Gb/s (Lietuvoje – 10 Gb/s).  „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ pirmasis Lietuvoje dar 1997 m. pradėjo diegti šviesolaidinį internetą. Bendrovė taip pat teikia interaktyviosios IP televizijos, IP telefonijos, intelektinio būsto ir kitas telekomunikacijų paslaugas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: