„Iš 150 žmonių liko 40 gyvų.“ „Storm Z“ sukėlė maištą. Skelbiamas Šoigu kerštas (Video)  ()

Šoigu smulkmeniškai atkeršijo sukilusiems „Storm Z“ kovotojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karinė vadovybė atkeršijo sunkias kovas su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis išgyvenusiems kovotojams, kurie atsisakė grįžti į fronto liniją po to, kai tris mėnesius negavo atlyginimų. Jie taip pat teigė, kad dokumentuose buvo įrašyti kaip „dingę be žinios“, tačiau norėjo gauti oficialų patvirtinimą apie dalyvavimą „specialiojoje karinėje operacijoje“.

„Iš 150 žmonių šiame pastate liko 40 gyvų. Visiškai nuginkluoti“, - sakė jie.

@itsdonetsk «Их просто оставили там на убой», — остатки бойцов отряда «Шторм Z» после отказа возвращаться на передовую привезли в заброшенный дом и оставили без оружия Бойцы российского «Шторм», ранее отказавшиеся выполнять приказы командования, так как их три месяца держали на передовой без зарплат, а теперь вновь отправляют в «мясорубку», сообщили, что их привезли в заброшенный дом в деревне Розовка и отобрали все оружие, каски и бронежилеты. 

 

Pasak „Telegram“ kanalo „Astra“, po šio ultimatumo okupantai buvo nugabenti į apleistą dviejų aukštų pastatą Rozovkos kaime, iš jų buvo paimti visi ginklai, šalmai ir neperšaunamos liemenės.

 

Okupantų giminaičiai teigia, kad po to, kai buvo paskelbtas ultimatumo vaizdo įrašas, pas juos esą atvyko jų viršininkai. Vyrai dar kartą pareikalavo išmokėti jiems atlyginimus ir išduoti uniformas bei amuniciją. Tačiau atsakymas buvo visai ne toks, kokio jie tikėjosi: vadovybė įsakė juos perkelti kitur, atimti visus ginklus ir palikti apleistame pastate be sargybos.

„Dabar jie sėdi vieni, nėra jokios apsaugos. Jei ateitų ukrainiečiai, jie net neturi kuo gintis. Juos tiesiog paliko ten, kad būtų išžudyti“, - skundėsi vieno iš rusų kareivių žmona.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(4)
(57)

Komentarai ()