[ŽT] „Mes prarasime šią teritoriją amžiams.“ Rusijoje skelbia, kuris Ukrainos miestas turi būti užimtas „bet kokiomis priemonėmis“  (1)

Rusijos karo propagandistai ir toliau svajoja apie šio miesto užgrobimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jie tvirtina, kad jei jiems nepavyks užimti Ukrainos sostinės ir joje įkurti marionetinės vyriausybės, Ukraina bus galutinai ir visiems laikams prarasta Rusijai. Rusai tik dabar pradeda įtarti, kad Rusijos okupacinės kariuomenės invazija visiems laikams nutraukė visus tautų ryšius ir perbraižė bendrą praeitį.

Viename didžiausių karinių „Telegram“ kanalų „ZAPISKI VETERANA“ rašo, kad tik Kyjivo užėmimas suteiks Rusijai galimybę grąžinti Ukrainą „į savo glėbį“. Priešingu atveju Ukraina Rusijai taps antrąja Lenkija, o tai reiškia visišką antagonizmą visomis kryptimis.

„Kito šanso sugrąžinti ją į savo glėbį nebus. Prarasime šią teritoriją visiems laikams. A M Ž I A M S“, - rašo kanalas, toliau svajodamas apie Kijevą.

 

Tačiau socialiniuose tinkluose rusai buvo išjuokti, nurodant, kad galutinis ir negrįžtamas lūžis jau įvyko visam laikui. Tuo tarpu svajonės antrųjų karo metų viduryje užimti Kyjivą okupacinei kariuomenei atrodo nerealios, nes ji negali išlaikyti užimtų pozicijų net Donecko ir Zaporožės srityse, esančiose toli nuo Ukrainos sostinės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(225)
(6)
(219)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: