„Jei norėtume kariauti, Ukraina jau būtų Rusijos teritorijoje.“ Zelenskis skelbia galingą kalbą  ()

„Jei norėtume kariauti, jau būtume Rusijos teritorijoje. Mes tiesiog norime išgyventi, todėl ir prašome pagalbos“, - pabrėžė V. Zelenskis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-07 „Jei norėtume kariauti, Ukraina jau būtų Rusijos teritorijoje.“ Zelenskis skelbia galingą kalbą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai Ukrainos valstybės vadovas pasakė susitikime su Bulgarijos politinių sluoksnių, visuomenės ir žiniasklaidos atstovais, praneša Censor.net su nuoroda į „Ukrinform“.

„Visais kitais aspektais – energetikje, „taikos formulėje“ ir kt. – reikia pasakyti, kad mes (su Bulgarijos prezidentu. – Red.) turėjome visišką supratimą. Kalbant apie gynybinės pagalbos Ukrainai aspektą – mūsų požiūriai skiriasi. Jis mano – ne, nes teikti pagalbą Ukrainai yra eskalavimas. O aš manau, kad ne, tai yra gynyba. Tai skirtinga filosofija. Nekritikuosiu prezidento, aš esu svečias ir gerbiu jūsų valstybę, gerbiu jūsų pasirinkimą“, - sakė V. Zelenskis.

„Rusija yra viso to palikuonė – artilerijos, sviedinių, visų senų tankų ir t. t., visos Sovietų Sąjungos, kuriai liko didžioji dalis. Sunku, kovoti su tokiomis atsargomis“, - pabrėžė prezidentas.

 

Jis pažymėjo, kad ukrainiečiai sumažino šias atsargas dešimtis kartų, tačiau kokia kaina.

„Jei norėtume kariauti, jau būtume Rusijos teritorijoje. Mes tiesiog norime išgyventi, todėl ir prašome pagalbos“, - pabrėžė V. Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(0)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: