Netikėta žinia. Prigožinas iškviestas į Kremlių. Skelbiamas sensacingas susitikimas  ()

Birželio pabaigoje Prigožinas surengė ginkluotą maištą, kuris apgailėtinai žlugo. Ir nors „Putino virėją“ bandė paversti išdaviku, jis galėjo lankytis Kremliuje ir net susitikti su Putinu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų žvalgybos šaltiniai praneša, kad Prigožinas liepos pradžioje buvo iškviestas į Kremlių. Tiesą sakant, jis liepos 1 d. turėjo atvykti „ant kilimėlio“ pabendrauti su „elitu“.

Į Kremlių buvo iškviesti ir aukščiausi „Wagner“ vadai. Žvalgybos šaltinių teigimu, Prigožinas susitiko su Vladimiru Putinu. Be to, jis kalbėjosi su generolu Viktoru Zolotovu, Rusijos nacionalinės gvardijos vadu ir vienu atsidavusių prezidento pasekėjų. Jis taip pat kalbėjosi su Sergejumi Naryškinu, kuris yra Rusijos užsienio žvalgybos vadovas.

Įdomu tai, kad Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas negalėjo atsakyti į klausimą, kur yra Prigožinas. Jis sakė, kad „Maskva neturi nei gebėjimo, nei noro sekti jo hipotetinius judesius“.

Beje, Aleksandras Lukašenka taip pat pareiškė negalintis atsekti hipotetinės „Putino virėjo“ buvimo vietos. Jis užsiminė, kad išdavikas gali „būti Sankt Peterburge, gal išvažiavo į Maskvą“. Jo nuomone, Putinas galėtų sušvelninti savo požiūrį į „Wagner“ vadovą.

 

Prisiminkite, kad būtent Lukašenka, regis, buvo tas, kuris savo „teisingumo žygiu“ įtikino Prigožiną sustoti ir nevykti į Maskvą.

O „Wagner“ samdiniai atostogauja. Anot pranešimų, jie turėtų ilsėtis iki rugpjūčio pradžios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(1)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: