„Z-kariai“ paskelbė sensacingus gandus. Skelbiama, kas nutiko su Gerasimovu (Video)  ()

Anksčiau Rusijos propagandistai skleidė gandus, kad Gerasimovas tik formaliai eina Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininko pareigas, o visus sprendimus dėl fronto Ukrainoje priima generolas pulkininkas Michailas Teplinskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas pirmą kartą pasirodė viešumoje po įvykių, susijusių su „Wagner“ ir jo kuratoriaus Jevgenijaus Prigožino ginkluotu maištu. Vaizdo įrašas su Gerasimovu pasirodė Rusijos Federacijos gynybos ministerijos „Telegram“ kanale liepos 10 d.

Pranešama, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininkas susitiko su karo vadais, kurie jam pranešė apie situaciją Ukrainoje.

„Jungtinių pajėgų vadas kariuomenės generolas Valerijus Gerasimovas išklausė Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų Vyriausiojo štabo viršininko generolo pulkininko Viktoro Afzalovo pranešimą apie keturių Ukrainos balistinių taikinių sunaikinimą“, - sakė šaltinis.

 

Taip, gandai, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nušalino Rusijos karių Ukrainoje vadą iš pareigų, nepasitvirtino.

Reikia pažymėti, kad šią informaciją pradėjo skleisti Rusijos propagandistai, vadinamieji „Z-kariai“. Buvo kalbama, kad vietoj Gerasimovo visoms operacijoms Ukrainoje vadovauja generolas pulkininkas Michailas Teplinskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(6)
(-3)

Komentarai ()