Neįtikėtini įvykiai. „Wagner“ susivienijo su „kadyroviečiais“ ir paskelbė karą Kremliui (Video)  ()

Rusijoje bręsta „žygių prieš Maskvą“ tęsinys.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-16 Neįtikėtini įvykiai. „Wagner“ susivienijo su „kadyroviečiais“ ir paskelbė karą Kremliui (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio pabaigoje Jevgenijaus Prigožino suorganizuotas ginkluotas maištas nepavyko, bet tai dar nieko nereiškia, nes Rusijos viduje bręsta „žygių prieš Maskvą“ tęsinys.

Bent jau tai liudija vieno iš „Wagner“ vadų pareiškimas. Anot jo, „viskas tik prasideda“. Jis pagrasino, kad maištas tęsis, bet šį kartą prie jo prisijungs ir „kadyroviečiai“.

Vaizdo įrašą paskelbė „Wagner“ vadas su šaukiniu „Berserk“. Jis pažymėjo, kad yra Baltarusijoje netoli Osipovičių. Tiesą sakant, ten yra ir pats karinis miestelis, į kurį buvo perkelti samdiniai.

„Lauko vadų tarybos vardu noriu pasakyti visiems nusivylusiems, kad viskas tik prasideda. Tai tik pradžia. Mūsų teisingumo žygis parodė daug įdomių dalykų“, - pabrėžė jis.

„Berserk“ nepateikė visų detalių, tačiau užuominų pateikė. Jis prisiminė, kaip „tam tikras Gynybos departamento dalinys“ tarsi įstrigo spūstyje. Čia jis turėjo omenyje „kadyroviečių“ būrį, kuris neva nepasiekė Rostovo, bet ne viskas taip paprasta.

Anot jo, būrys vis tiek atvyko. Be to, jam pavyko pabendrauti su jo vadu. Remiantis šio pokalbio rezultatais, „padarėme labai įdomias išvadas“. Jie, teigia „vagnerietis“, „nubraukia kai kuriuos ankstesnius mūsų nesutarimus“.

 

 

Jis pabrėžė, kad „ten yra ištikimų pėstininkų ir mūsų bendraminčių“. „Vagnerietis“ kartojo, kad viskas tik prasideda. Ir kad  „Wagner“ „kelias“ dar nebaigtas.

 

„Esame pasiruošę globaliems įvykiams ir perversmams, kurie laukia mūsų šalies ir mūsų visų“, - pridūrė jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(1)
(62)

Komentarai ()

Susijusios žymos: