Rusija pradėjo puolimą. Laukai nusėti „200“ ir „300“. Skelbiama, kas nutiko (Foto)  ()

Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko įsitvirtinti Kliščijivkos apylinkėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pajėgos tęsia kontrpuolimą Bachmuto kryptimi. Žinoma, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko įsitvirtinti Kliščijivkos apylinkėse, o priešui nepavyko išstumti ukrainiečių gynėjų iš anksčiau prarastų pozicijų.

Liepos 14 d., ISW analitikai ir „Bachmutskij Demon“ kalbėjo apie situaciją fronte.

„Bachmutskij Demon“ pranešė, kad priešas bandė susigrąžinti anksčiau prarastas pozicijas Berchivkos apylinkėse, tačiau kažkas vyko ne pagal planą – mūšio lauke yra daug „200“ ir „300“ įsibrovėlių. Panaši situacija yra ir Kliščijivkos rajone, kur V. Putino armijai taip pat nepavyko išstumti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų iš anksčiau užimtų pozicijų.

Ukrainos rytinės karinės vadovybės atstovas Serhijus Čerevatijus sakė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir toliau turi iniciatyvą flanguose Bachmuto srityje.

Nuotraukose su geografine padėtimi matyti, kaip liepos 13 dieną okupantai iš 137-ojo oro desantininkų pulko atremia Ukrainos pajėgų atakas Soledaro kryptimi.

 

Rusijos karo tinklaraštininkai patvirtino kovas Kliščijivkos, Kurdiumivkos, Berchivkos ir Andrijivkos srityse.

 

Anot Čerevatijaus, Ukrainos ginkluotuosioms pajėgoms išvakarėse pavyko atremti visas priešo atakas Berchivkos srityje, o prie Kliščijivkos buvo matyti čečėnų junginiai. Yra žinoma, kad jie naudojami kaip vidaus apsauga ir nėra tinkami kovinėms operacijoms.

Rusijos karo korespondentai tvirtina, kad kiekvieną vakarą V. Putino kariuomenė minuoja Bachmuto prieigas. Tai daro įsibrovėliai iš 106-osios oro desantininkų divizijos.

Teroristas Girkinas tvirtina, kad „Šturm-Z“ būrio įsibrovėliai tęsia kovą Avdijivkos pramoninės zonos teritorijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(0)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: