Z-kanalas perspėja apie naują Kremliaus sprendimą. „Paslėpta kaip baisiausia karinė paslaptis“  ()

Kremliaus propagandistas Igoris Dimitrijevas kažkam ruošia rusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propagandistas Igoris Dimitrijevas ruošia rusus naujai mobilizacijos bangai, kad Rusija galėtų tęsti žiaurų, nereikalingą karą prieš Ukrainą.

Rusija atsidūrė ant naujos didelio masto mobilizacijos bangos slenksčio, nes nuostoliai kare prieš Ukrainą yra per dideli, teigia Kremliaus propagandistas, kolaborantas iš Odesos Igoris Dimitrijevas.

Jis pažymėjo, kad į atsargą išėjusio Rusijos generolo Popovo „maištas“ atskleidė didžiules Rusijos kariuomenės problemas. Viskas taip blogai, kad Kremlius neišsivers be naujos „patrankų mėsos“ porcijos, mano Dimitrijevas.

„Pusantrų metų šios problemos buvo slepiamos kaip baisiausia karinė paslaptis... Viskas taip iš niekur atskrenda, o mes atsakome bet kur. Pamenu, kiek neapykantos prieš metus sukėlė pranešimai, kad Ukrainos artilerija pranoksta Rusijos artileriją ir kad Rusijos didelio tikslumo raketos skrenda nežinia kur... O dabar galima apie tai (kalbėti – red.) Ir apie nuostolius taip pat galima. Beje, nuostoliai pareikalaus papildomos mobilizacijos. Būkit pasiruošę. Jei kas, tai nieko nesakiau“, – sakė Dimitrijevas.

 

Pastebėtina, kad pats Dimitrijevas atvirai kalbėjo apie tikruosius Rusijos karo prieš Ukrainą tikslus. Anot jo, Kremlius agresija stiprina savo galią telkdamas žmones menamos grėsmės akivaizdoje, taip pat naikina režimui galimai pavojingus rusus. Ir dėl šių labai tikslų, Dimitrijevo nuomone, dar pora šimtų tūkstančių rusų turi mirti.

(38)
(3)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: