„Kito kelio nėra. Ukraina turi paleisti karo monstrą“  ()

Ukraina turėtų pagalvoti apie gynybos pramonės paleidimą, Rusija dar turi daug resursų, sakė Romanas Kostenko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija turi daug daugiau išteklių, įrangos ir amunicijos, ir nepaisant to, Ukrainos gynybos pajėgos tęsia puolimo veiksmus ir pasiekia rezultatų. Tačiau Ukraina turi paleisti savo gynybinį-pramoninį kompleksą, kitaip bus itin sunku įveikti priešą.

Apie tai pranešė Ukrainos politikas, Nacionalinio saugumo, gynybos ir žvalgybos parlamentinio komiteto sekretorius Romanas Kostenko, praneša Censor.NET.

„Tik dėl personalo pasirengimo, moralinės ir psichologinės būsenos, technologinės ginkluotės bei teisingo jėgų ir priemonių panaudojimo mūšio lauke turime teigiamų rezultatų. Rusija turi daug kartų daugiau išteklių, įrangos ir amunicijos. O esant tokiems tempams, mūsų resursai gali baigtis greičiau“, – pabrėžė Kostenko.

Tuo pat metu Rusijos Federacija vysto savo gynybos pramonę ir turi tam tikrų rezultatų. Todėl Ukrainai svarbu lygiagrečiai, padedant partneriams, atkurti savo gamybą, pažymėjo Kostenko.

 

„Turime reikalauti, kad mūsų partneriai suteiktų mums daugiau įrangos ir amunicijos. Ir taip pat turime galvoti ne apie tai, kad karas baigsis rytoj, o apie tai, kaip paleisti mūsų karo monstrą, kad Rusija pamatytų, jog neturi galimybių eiti toliau“, – apibendrino Kostenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(1)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: