„Nebeliko pėstininkų. Tai nebejuokinga.“ Skelbiama, kas vyksta su Ukrainos kontrpuolimu  ()

Rusijos propagandistai veltui bando juoktis iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol V. Putinas kalba apie šimtus sudegusių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tankų, o jo Kremliaus propagandistai tyčiojasi iš kontrpuolimo ir tikina, kad jis baigsis nesėkme, tie rusai, kurie yra arčiau fronto linijos, nėra tokie optimistiški.

Pavyzdžiui, buvusi Ukrainos politikė ir tinklaraštininkė Tatjana Montjan, kuri perbėgo į Rusiją ir palaikė V. Putino puolimą prieš Ukrainą, skundžiasi, kad tie, kurie yra okupuotame Donecke, nesijuokia iš ukrainiečių kontrpuolimo, ir kalba apie didelius Rusijos kariuomenės nuostolius ir tiekimo problemas.

Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis savo „YouTube“ kanale paskelbė jos interviu ištrauką.

„Vietos kariškiai nelabai optimistiški, nes po daugybės „mėsos šturmų“ pėstininkų dorai ir nebeliko. Su ryšiais yra tokių pat problemų, kaip ir per visus 15 karo mėnesių, kai iš viso nebuvo jokio ryšio. Niekas nėra nusiteikęs itin optimistiškai. Tie, kurie juokiatės iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo, žmonės, atvažiuokite į Donecką, jums nebus juokinga. Labai gera juoktis iš to sėdint kur nors jaukiai ant sofos toli nuo fronto linijos. Bet mums čia nejuokinga, nė trupučio. Marinką krapšto 15 mėnesių, Avdijivkoje fronto linija apskritai niekur nepajudėjo“, - sakė ji.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(1)
(92)

Komentarai ()

Susijusios žymos: