[ŽT] Slapta kamera. Pasirodė Prigožino video. Skelbia „Wagner“ planą  ()

Jevgenijus Prigožinas po ilgos pauzės vėl pasirodė informacinėje erdvėje. Šįkart neva paslėpta kamera nufilmuotame vaizdo įraše jis paskelbė artimiausius formacijos planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai „24 kanalui“ papasakojo tarptautinis žurnalistas Aleksejus Burlakovas. „Vagneriečiai“ netrukus liks Baltarusijoje ir apmokys vietos kariuomenę.

„J. Prigožinas vaizdo įraše kalba labai įdomiai, pasakoja apie visus „Wagner“ planus. Po Baltarusijos kariuomenės pratybų, anot jo, rikiuotės kovotojai skris į Afriką atlikti kitų užduočių,“– kalbėjo žurnalistas.

Jis pažymėjo, kad vaizdo įrašas nebuvo atsitiktinis, o jo pasirodymas internete galėjo atsirasti tik tuo atveju, jei jį režisavo pats J. Prigožinas.

Po J. Prigožino maišto daugelis „Wagner“ kovotojų buvo priversti pasirašyti sutartis su Rusijos gynybos ministerija. Šiuo metu jie yra išsibarstę po visų lygių reguliariosios armijos karinius dalinius.

 

„Šiandien „vagneriečiai“, kaip ir partizanai, yra visuose Rusijos kariniuose daliniuose. Manau, kad teroristinė šalis gali pradėti irti iš vidaus būtent nuo karinių dalinių, o ši korozija prasidės ypač nuo tų wagneriečių, kurie buvo priversti tarnauti reguliariojoje armijoje“, – komentavo Aleksejus Burlakovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(2)
(21)

Komentarai ()