„Jis nepasiduoda. Šaudo į saugumo pajėgas.“ Šokas Rusijai. Skelbiama, ką padarė iš karo sugrįžęs okupantas (Foto)  ()

Nepažįstamas vyras su karine uniforma įsilaužė į privatų namą ir ten užsibarikadavo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos srityje ginkluotas ir kariška uniforma apsirengęs vyras užsibarikadavo svetimame name ir pradėjo susišaudymą su į iškvietimą atvykusiais teisėsaugos pareigūnais.

Incidentas įvyko elitinėje kotedžų bendrijoje „Šervud“. Kaip rašo „Baza“, nepažįstamas vyras su karine uniforma įsilaužė į privatų namą ir ten užsibarikadavo.

Kotedžų gyvenvietės apsauga gavo pranešimą apie įsilaužimą į vieną iš namų ir atvykę aptiko nelegalaus patekimo pėdsakus, išmėtytus šovinius. Vyras su karine uniforma ir neperšaunama liemene nusileido iš antro aukšto pasitikti sargybinių.

„Apsaugos pareigūnai iš karto iškvietė policiją, nedrįsdami sulaikyti nepažįstamojo. Vyras yra neadekvačios būklės – rėkia, kad Dievas jam liepė patekti į namus, o jis neseniai grįžo iš SVO“, – pranešė „Baza“.

Vėliau tapo žinoma, kad į įvykio vietą atvykę krašto apsaugos darbuotojai ėmė šturmuoti namus.

Žmogus, užėmęs namą Šervude, netoli Maskvos, nepasiduoda ir dabar šaudo į saugumo pajėgas“, – rašo Shot.

„Mash“ leidimas praneša, kad iš pradžių į iškvietimą atvykę sargybiniai buvo paimti įkaitais, tačiau derybų metu ginkluotas vyras juos paleido. Taip pat, leidinio teigimu, vyras šaukė, kad nori sukurti šeimą ir likti gyventi užgrobtame name.

„Apsigyvenau name, nes jis buvo parduodamas ir jame nieks negyveno. Namas man ne svetimas, jis priklauso Dievui“, – sakė nusikaltėlis. Žiniasklaidos žiniomis, vyras ginkluotas Kalašnikovo automatu, yra Viačeslavas, jam 35 metai.

 

Papildyta

Rusijos nepriklausoma žiniasklaida „Sota“ savo „Twitter“ paskyroje rašo.

Paaiškėjo, kad šaulys buvo 35 metų Viačeslavas Černenka, kilęs iš Krasnojarsko. Jis pasirinko kotedžą pagal pardavimo skelbimus „Avito“ ir nusprendė, kad jam tinka namas už 1 milijardą rublių Šervude, netoli Istros. Vyras su savimi turėjo ginklų ir amunicijos arsenalą. Prieš užpuolimą saugumiečiai tikino jį pasiduoti. Susišaudymas truko daugiau nei 5 valandas. Galiausiai SOBR ir OMON pareigūnai nusprendė šturmuoti pastatą. Teisėsaugininkams besipriešinantis vyras buvo nušautas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(4)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: