„Prigožinas sužinojo Kremliaus paslaptį.“ Kodėl Putinas nieko neatleidžia  ()

Maksakova paaiškino diktatoriaus „schemas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus diktatorius Vladimiras Putinas nieko iš Rusijos elito neatleidžia, nes būtent jie slėpė jo vidutinybę. Bunkerio senelis ir jo pakalikai sukūrė korupcines „schemas“, kurios veikė ilgus metus.

Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė operos solistė, vaizdo tinklaraštininkė ir buvusi Rusijos Valstybės Dūmos deputatė Marija Maksakova.

Anot jos, kai reikėjo kištis į įvairius ginčus, Putinas metų metus to negalėjo padaryti.

„Jis į visas pagrindines pareigas paskyrė savo žmones iš KGB. Kai jam reikėjo į ką nors įsikišti, priimti sprendimą ar išsiaiškinti tarp jų kilusį prieštaravimą, jis, dažniausiai, nepriimdavo savo verdikto ne tik mėnesius, o metų metus“, – pastebėjo vaizdo tinklaraštininkė.

Maksakova pažymėjo, kad Putinui būdingas nieko neveikimas. Anksčiau tokia sistema veikė ir slėpė diktatoriaus, suprantančio tik vagysčių, korupcijos „schemas“, vidutinybę.

„Jie ten turi terariumą, korporatyvinę vagystės etiką. Iš esmės niekas nesibrauna į svetimą teritoriją tol, kol tai nekainuoja susidūrimo su teisėsauga. Kai tik jie šiek tiek supykdys Putiną ar įeis į svetainę, kuri priklauso kažkam kitam, tada kils daug baudžiamųjų bylų, nes jie visi sėdi ant gerai žinomų „schemų“, – sakė Maksakova.

 

Dabar ši sistema neveikia taip, kaip anksčiau. Ji tokia pat vidutinė kaip pats Putinas, nebegalintis „važinėti ant sovietinės sistemos kadrų“. Jo finalas jau arti, įsitikinusi buvusi Rusijos Valstybės Dūmos deputatė.

„Prigožinas juos visus stebėjo, surinko visus radinius į tomus. Jis sužinojo Kremliaus paslaptį, kriminalinio pobūdžio informaciją, kurią surinko apie beveik visą Putino elitą. Pažiūrėsime, kokie dar atradimai mūsų laukia artimiausiu metu“, – pridūrė Maksakova.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(5)
(66)

Komentarai ()

Susijusios žymos: