„Ultrapatriotas“ Gubarevas tiesiog įsiuto. Sužinojo, kas jo laukia (Video)  (2)

„Ultrapatriotas“ Pavelas Gubarevas greičiausiai netrukus pateks į kalėjimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius pradėjo represijas prieš ideologinius „zetnikus“. Rusijos Federacijos saugumo pajėgos „siuva bylą“ ultradešiniajam „Z-patriotui“ iš Donbaso Pavelui Gubarevui, kuris yra Igorio Girkino (Strelkovo) „Piktų patriotų klubo“ narys.

Apie tai pranešė prokremliškas leidinys „Kommersant“, skelbia Dialog.UA.

Pranešama, kad tikrinami Gubarevo pareiškimai „ekstremizmo“ tema.

Kremlius tradiciškai naudoja šį straipsnį bausdamas kitaip mąstančius ir savo oponentus. Iš pradžių jis buvo naudojamas opozicionierių ir liberalų valymui, dabar eilė atėjo vadinamajai „karo partijai“. Būtent pagal šį straipsnį neseniai buvo suimtas „Piktų patriotų klubo“ lyderis Strelkovas.

Gubarevas greitai sureagavo į žinią, kad jis gali sėsti už grotų. Jis atvirai prisipažino, kad jam patiko represijos, bet ne tada, kai jos liečia jį asmeniškai. Jis netgi pradėjo grasinti Putino režimui suirimu.

„Varžtų priveržimas paprastai yra geras dalykas. Bet jei konstrukcija yra supuvusi ir surūdijusi, kitaip tariant, pablogėjo metalo mechaninės savybės, tada priveržus veržles konstrukcija lūžta. Pasukite stipriau ir nusižudysite! Mes visi nuo jūsų labai pavargę!“ – rašė piktas „ultrapatriotas“.

 

Reikia pažymėti, kad pastaruoju metu Gubarevo retorika smarkiai paaštrėjo. „Zetnikas“ ėmė viešai įžeidinėti Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną ir kalbėti apie gresiantį Putino režimo žlugimą. Jis taip pat pretendavo į valdžią Rusijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(1)
(26)

Komentarai (2)