[ŽT] „Mes žiūrime į tai su siaubu.“ Apžiūrėjo įtvirtinimus Donecke ir pasibaisėjo (Video)  ()

T. Montjan teigia, kad Ukrainos kariuomenė gali prasibrauti pro silpnus rusų įtvirtinimus ir jau dabar patekti į Donecką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos bendradarbė Tatjana Montjan, pabėgusi iš Kyjivo po to, kai Rusijos okupacinė armija įsiveržė į Ukrainą ir persikėlusi į okupuotą Donecką, sakė asmeniškai apžiūrėjusi Donecko pakraščiuose esančius įtvirtinimus ir pasibaisėjusi jų būkle. Anot jos, Ukrainos kariuomenė sugebės prasiveržti pro šias struktūras ir patekti į Donecko srities sostinę.

Savo nuomone apie skylėtą rusų gynybą prie Donecko Tatjana Montjan pasidalijo interviu metu vienam iš Rusijos tinklaraštininkų. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Žinome įtvirtinimų būklę palei kontaktinę liniją, tiksliai nepasakysiu, kur, nes mes nuolat ten lankomės ir vežame humanitarinę pagalbą nelaimingiems civiliams, kurie pagal dokumentus buvo seniai iškeldinti ir evakuoti. Mes matome kokios būklės įtvirtinimai. Ir į tai žiūrime su siaubu, nes jei būčiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vietoje, tiesiog veržčiausi ten į Donecko sritį“, – sakė ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(5)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: