„Tai bus susprogdinta.“ Neįtikėtina žinia, ką Ukraina ruošiasi sunaikinti Rusijoje (Video)  ()

Ukrainos žvalgybos pareigūnai darys viską, kad priešo gamykla laiku nepradėtų darbo, pabrėžė ekspertas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba kuria planus, kaip sunaikinti Rusijos teritorijoje esančią gamyklą „Šahedams“ gaminti.

Karo ekspertas Romanas Svitanas „24 kanalui“ sakė, kad „kai tik buvo pradėta statyti gamykla, tą pačią dieną mūsų specialistai „ėmė kurti planus, kaip ją sunaikinti“.

„Patikėkite, šioje statybvietėje dabar dirba daug Ukrainos žvalgybos pareigūnų, kurie padarys viską, kad ji nepradėtų veikti. Be to, tokių gamyklų, kurios gamina karinę techniką, ypač tą, kuri sprogsta, yra labai daug. Sprogmenų yra vietoje. Klausimas tik, kaip prie jų patekti ir kaip įmonę sugriauti. Mūsų karinė žvalgyba išspręs šį klausimą“, – sakė jis.

R. Svitanas mano, kad ši gamykla taps vienu iš pagrindinių taikinių priešo teritorijoje, o ją sunaikinti yra daug lengviau nei Irane.

 

„Jie jau žino, kur yra ši gamykla, kuri pradeda gaminti tuos bepiločius orlaivius, ir aišku, kur jie eis, kad sunaikintų šią gamyklą. Nebus taip, kaip nori rusai. Viena vertus, ukrainiečiams gali būti gerai, jei jie perkels gamybą į savo teritoriją, paprasčiausiai bus lengviau ten patekti, o Irane sunku“, – sakė jis.

Anot jo, kai gamykla nugriaunama pasitelkus vidines priemones, ten gaminamus ginklus, tuomet nėra prasmės toje vietoje vėl kažką statyti. „Kadangi manau, jog mes ją sunaikinsime, per daug nesijaudinkite“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(5)
(140)

Komentarai ()

Susijusios žymos: