[ŽT] Daugybė aukų. Susprogdintas Rusijos miestas. Skelbiama netikėta versija (Video, foto)  (1)

Įvairių šaltinių duomenimis, sužeista nuo 12 iki 17 žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 28 d., po 16:00 val. Taganrogo centre įvyko sprogimas. Įvairių šaltinių duomenimis, sužeista nuo 12 iki 17 žmonių.

Vietinis leidimas 161.ru rašo, kad incidentas įvyko Bankovskajos aikštėje. Valstybės banko pastate išdaužtas stiklas, į dangų pakilo didelis dūmų stulpas, kuris matomas už kelių kilometrų. Arčiausiai įvykio vietos esančiuose namuose ir biuruose taip pat dužo stiklai, vietos gyventojai pasakoja, kad nuo sprogimo bangos pasislinko net baldai.

Nukentėjo kavinės „Čechov sad“ pastatas, toje vietoje susidarė 5×5 metrų duobė.

„Sprogimo epicentras teko Taganrogo dailės muziejaus teritorijai. Sugriauta muziejaus siena, stogas, garažai, ūkiniai pastatai. Sugriauti gretimo 3 aukštų daugiabučio langų ir balkonų rėmai“, – sakė gubernatorius Golubevas.

Sužeista 15-17 žmonių. Su saugumo pajėgomis susiję „Telegram“ kanalai rašo, kad trijų nukentėjusių būklė sunki. Viena moteris neteko daug kraujo ir buvo paguldyta į reanimaciją. Po griuvėsiais dar yra žmonių.

 

 

Vaizdo įrašuose, padarytuose pirmosiomis minutėmis po sprogimo, žmonės kalbėjo apie dujų kvapą, o Rusijos visuomenė dėl valdžios sumaišties spėjo parašyti, kad sprogimo vietoje yra dujų skirstymo punktas. Tačiau versija netrukus kardinaliai pasikeitė: valdžia kalba apie raketos ataką, saugumiečiai neva rado net skeveldras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(2)
(49)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: