Netrukus pasirodys pirmojo „Windows 7“ pataisų paketo „beta“ versija  (47)

Naujajame Orleane (JAV) vykstančioje „Microsoft“ konferencijoje „TechEd 2010“ bendrovės atstovai pranešė, kad pirmojo operacinės sistemos „Windows 7“ pataisų ir atnaujinimų paketo (SP1) viešoji „beta“ versija bus išleista birželio pabaigoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į „Windows 7“ SP1 paketą pirmiausia bus įtraukti pastebėtų klaidų  ir nuo OS pateikimo rinkai pradžios joje aptiktų saugumo spragų ištaisymai, teigiama „Microsoft“ pranešime. Atnaujinimų pakete bus visi spragų „lopai“, šiuo metu prieinami per bendrovės teikiamas „Windows“ atnaujinimo paslaugas, o taip pat keli programinės įrangos atnaujinimai, parengti atsižvelgiant į bendrovės klientų ir partnerių pageidavimus.

„Microsoft“pranešime pabrėžiama, kad jokių naujų operacinės sistemos funkcijų ir galimybių „Windows 7“ SP1 pakete nebus. Dėl šios priežasties bendrovė rekomenduoja bendrovėms, nusprendusioms atidėti perėjimą prie „Windows 7“ po to, kai bus išleistas pirmasis šios OS pataisų paketas, pradėti šį procesą jau dabar.

Pranešama, kad kartu su „Windows 7“ SP1 „beta“ versija bus išleista ir serverių OS „Windows Server 2008 R2“ SP1 bandomoji versija. Kada bus parengtos galutinės SP1 paketų versijos, kol kas neskelbiama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (47)

Susijusios žymos: