„Laukia didelė staigmena.“ Ką visiškai slapta ruošia Ukrainos generolai  ()

Karo ekspertas suintrigavo pasakojimu apie Generalinio štabo ateities planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina turi pilną teisę į priešo agresiją atsakyti smūgiais į karinius taikinius jo teritorijoje. Būtent tai numatyta Ukrainos karinės vadovybės planuose ir bus įgyvendinta. Ukraina pasigamins savo raketas ir tada galės drąsiai jomis smogti Rusijos teritorijai, sakė Oleksandras Musijenka.

Oleksandro Musijenkos interviu „Radio Svoboda“ (ukr. „Радіо Свобода“) galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Žurnalistė savo svečio paklausė: jei karas pamažu persikelia į Rusijos Federacijos teritoriją, kokį mastą visa tai gali pasiekti.

Atsakydamas karo ekspertas paaiškino, kokią mato šio klausimo raidos perspektyvą: „Tai istorinis teisingumas, nes kas sėja vėją, tas pjaus audrą. Aišku, tai yra, kad karas, kurį Putinas pradėjo prieš Ukrainą, turės pražūtingų pasekmių ir jiems. Kalbant apie mastą... Nuo šiandien jau galime matyti šį mastą. Manau, kad turime apytikrį jo supratimą, remdamiesi iki šiol įvykdytomis dronų atakomis. Tai yra mastas, kurį Ukraina šiandien gali sau leisti, - pridūrė Oleksandras Musijenka.

 

Po to jis išsakė savo prognozę dėl Ukrainos karinės ir politinės vadovybės tikslų kare ir jo perkėlimo į priešo teritoriją: „Kalbant apie kitus mastus, jų potencialus padidėjimas bus galimas dėl to, kad mes pradėsime raketų programą, turėsime raketų gamybą, o galbūt jau turime, mes apie tai nežinome. Šios Ukrainoje pagamintos raketos galėtų būti panaudotos prieš karinius objektus Rusijos teritorijoje. Tai ambicingas tikslas, kurį užsibrėžė Ukrainos karinė ir politinė vadovybė.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(1)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: