Z-kanaluose „zrada“. Apsupta Rusijos karių grupė. „Melskitės“  ()

Z-kanalai pašiurpę dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmės fronte.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-10 Z-kanaluose „zrada“. Apsupta Rusijos karių grupė. „Melskitės“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armijos padėtis Zaporižios kryptimi esančio Urožainės kaimo rajone yra apgailėtina. Preliminariai ten esanti Rusijos ginkluotųjų pajėgų grupuotė pateko į apsuptį.

Tokį pareiškimą Rusijos ginkluotųjų pajėgų grupuotė „Vostok“ paskelbė savo kanale „Telegram“, praneša „Dialog.UA“.

„Urožainės rajone susidarė toks nedidelis Kursko mūšis – jie mušasi iš visų pusių, tarsi nuo šio nelaimingo kaimo priklausytų karo baigtis .... Mes jau šiandien pas save pavargome šliaužioti tranšėjų dugnu, o kaip sekasi vaikinams pačioje Urožainėje, sunku net įsivaizduoti“, - rašė rusų grupuotė.

Jos duomenimis, Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau išstūmė Rusijos armiją iš kelių pozicijų ir apsupo okupacinę grupę Urožnainėje. Padėtis ten tokia baisi Rusijos ginkluotosioms pajėgoms, kad „vostokovcai“ prašo prenumeratorių melstis.

„Nedidelės priešo grupės laukia, kol artilerija visiškai atlaisvins jiems kelią, ir jiems liks tik iškelti vėliavą“, - rašė okupantai.

 

Ukrainos pusė neskuba komentuoti situacijos. 

Pažymėtina, kad ši kryptis yra viena iš tų, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos pralaužė pirmąją Rusijos armijos gynybos liniją. Ji laikoma viena pagrindinių Ukrainos gynybos pajėgų vasaros kontrpuolime. Pralaužę antrąją liniją ukrainiečiai galės patekti į operatyvinę erdvę ir pasiekti Azovo jūros pakrantę, atimdami iš okupantų sausumos koridorių į Krymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(2)
(140)

Komentarai ()

Susijusios žymos: